S kódem "nmedical" máte na všechny výrobky značky N-Medical 10% slevu!

Koldokol Veselý punč višňový sirup, 500 ml

Novinka vyrobeno v ČR
Značka: Koldokol
125 Kč
skladem
Můžeme doručit do:
10.12.2024
Možnosti doručení

Spousta koření a sladkost zralých višní... Náš Veselý punč vám zpříjemní každý chladný den!

Voňavý punč pro všechny šťavnatá chuť višní v kombinaci s voňavým kořením žádný alkohol, kvalitní suroviny, bez barviv a konzervantů na podzim, zimu i chladné jaro.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Punč, který si může vychutnat úplně každý? Ano! 


Tohle je náš sirup Veselý punč plný višní! Nemá žádný alkohol, zato má spoustu lahodných chutí.  

Ať je venku nevlídno, ať si leje jako z konve... kombinace voňavého zimního koření a sladkých višní vás obejme a láskyplně zahřeje, kdykoliv jen budete potřebovat! 

Jak si sirup vychutnat?

Milujeme ho do termosky na podzimní procházky v teplé variantě a poměru 1:10. 
Velkou zimní parádu ale udělá také v ranní ovesné kaši nebo jako sladký závěr na vašich palačinkách s jablky. 
Pšššt... ladí mu to i s červeným vínem!

Skladování: Po otevření bezový sirup rychle mizí, přesto ho uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé slunce a extrémní teploty. Sedlina není na závadu – naopak, je důkazem, že jsme použili čerstvé květy a nefiltrovanou šťávu. 

Složení: pyré z višní (13,9 g višní na 100 g výrobku), třtinový cukr/trstinový cukor, voda, pomerančový/pomarančový koncentrát, bio citronová šťáva/šťava, koření/korenie (hřebíček, skořice, badyán / klinček, škorica, badián)

Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 889 kJ (212 kcal); Tuky: < 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 55 g z toho cukry 54 g; Bílkoviny: < 0,2 g; Sůl: < 0,1 g

Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice

Doplňkové parametry

Kategorie: potraviny
Hmotnost: 0.6 kg
obal: skleněná láhev
objem: 500 ml
země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: