S kódem "nmedical" máte na všechny výrobky značky N-Medical 15% slevu!

Kyselina hyaluronová od N-Medical

Představujeme vám českého výrobce kosmetiky a doplňků stravy s kyselinou hyaluronovou N-Medical. N-Medical se zabývá především výrobou doplňků stravy a kosmetiky s kyselinou hyaluronovou. Kyselina hyaluronová je velmi prospěšná pro hydrataci pokožky, sliznice i promazávání kloubů. Od 25. roku nám kyselina hyaluronová v těle ubývá, proto je vhodné ji doplnit formou doplňků stravy a hydratovat se "zevnitř ven" a zároveň jako pleťové sérum a tím ještě víc podpořit hydrataci pokožky.

Kyselina hyaluronová od N-Medical je vyráběná ve Švýcarsku ve farmakologické kvalitě a bez použití patogenních bakterií, jako u levnějších značek.

Pokud s kyselinou hyaluronovou jako doplňkem stravy začínáte, doporučujeme výrobek Premedi, který je ze všech nejsilnější. Jedná se o gel, který rozpustíte ve sklenici vody. Následně pak můžete kyselinu hyaluronovou dodávat ve formě kapek, což je trochu využitelnější forma než ve formě kapslí, kde je kyselina hyaluronová vysušená a její vstřebatelnost nedosahuje takových hodnot, jako u tekuté formy. Kapsle využijete hlavně při cestování, kde může být tekutá forma spíše nepraktická.

Ještě účinněji a rychleji můžete podpořit hydrataci pokožky pomocí pleťového séra N-Medical, které je velmi rychle vstřebatelné a nezanechává lepkavý film.

Pro vysušenou pokožku po celém těle, kterou řeší například lidé s atopickým ekzémem, je jako stvořené N-Medical Body sérum. Sérum je vhodné pro všechny typy pokožky včetně citlivé.

Kyselina hyaluronová postupně promazává klouby a hydratuje sliznice.

POZOR! Pro registrované zákazníky výrazně nižší ceny na tuto značku 😎.