Mrkněte na naši novou sekci potravin od lokálních dodavatelů! Nově nabízíme kávu přímo z pražírny, kterou vám dodáme čerstvě upraženou po vaší objednávce.

Mixéry Vitamix nově v e-shopu

Mixéry Vitamix jsou nejvýkonnější mixéry se stoletou historií. Jsou používány ve většině profesionálních provozů, jsou velmi odolné a spolehlivé. Rozmixujete s nimi prakticky cokoliv, včetně ledu a ořechových másel. A nyní je nově zakoupíte i zde!

Smoothie a krémovou polévku vám umixuje skoro každý mixér. Ale jestli chcete smoothie, ve kterém nebudete křoupat chia semínka, potřebujete silný stroj. S Vitamixem umixujete i ořechová másla i mléka, uvaříte horkou polévku, rozmixujete ten nejjemnější hummus.

Zařadili jsme mixéry Vitamix Ascent ve třech provedeních. 

Vitamix Ascent A2300, což je základní model s fyzickými tlačítky a bez přednastavených programů. Přístroj se ovšem dá propojit s chytrým telefonem a přes aplikaci lze zvolit až 17 programů.

 

Vitamix Ascent A2500 je opět mixér s fyzickými tlačítky, ovšem navíc nabízí tři přednastavené programy.

Nejvyšší model Vitamix Ascent A3500 nabízí dotyková tlačítka, pět přednastavených programů a manuální časovač. Navíc má díky nerezovému šasi tišší chod. Všechny tři přístroje mají identické motory i výkon, 10 let záruku a všechny lze připojit k aplikaci. K mixérům můžete zakoupit menší nádoby na mixování malého množství ve velikostech 225ml a 600ml, oba potřebují stejnou nožovou jednotku.

K mixérům navíc můžete zakoupit malé nádoby o objemu 225ml a 600ml pro mixování malého množství, což velmi oceníte, pokud mixujete například smoothie pro jednoho, salátovou zálivku, malé množství ořechů, kojeneckou výživu.... Mixér tyto nádoby díky NFC technologii rozpozná a přizpůsobí délku programu velikosti nádoby.