Mrkněte na naši novou sekci potravin od lokálních dodavatelů! Nově nabízíme kávu přímo z pražírny, kterou vám dodáme čerstvě upraženou po vaší objednávce.

Přírodní doplňky stravy Viridian

Ráda bych vám představila novinku v e-shopu, kterou je značka Viridian a její přírodní doplňky stravy bez jakýchkoliv syntetických aditiv (tedy konzervantů, barviv, cukrů, umělých sladidel, pojiv a podobně).

Britská firma Viridian, založená roku 1999, si velmi zakládá na čistotě svých výrobků a jejich původu. V prvé řadě je kladen důraz na to, aby všechny složky pocházely z absolutně čistých zdrojů. Žádné genetické modifikace, žádné ozařování, žádné chemické přísady. Viridian své doplňky také z velké části vyrábí ve formě kapslí - tedy rostlinném obalu s volným práškem uvnitř. Firma je zásadně proti tabletám, které obsahují až 50% balastních pojiv, aby doplňěk vůbec držel pohromadě. Doplňky, které nejsou v kapsli, jsou tekuté.

Kromě vitamínů, minerálů, olejů či bylinných výtažků ve výběru najdete také multivitamín pro děti a probiotika vhodná pro miminka od 3. měsíce v prášku, takže nemusíte složitě vysypávat kapsle. Také jsem moc ráda, že Viridian vyrábí přírodní doplňky stravy pro těhotné a kojící, což nebývá moc časté.

Jelikož je sortiment doplňků stravy Viridian velmi pestrý - zde najdete přes padesát výrobků z celkového portfolia 180 - a také proto, abych vám vždy dodala čerstvou šarži, nedržím tyto výrobky skladem. Dodavatel mi je však dodá většinou do 24 hodin a pak hned putují k vám. Věřím, že na takto kvalitní výrobky se vyplatí den dva počkat. 

Buďte zdraví a plní elánu, jaro už se blíží :). 

 

Lenka