Coffeespot zrnková káva Rock Spot Espresso

Novinka čerstvě upraženo na Moravě arabika a robusta
Značka: Coffeespot
179 Kč 329 Kč 599 Kč od 179 Kč
dodáme čerstvě upražené do 3 dnů dodáme čerstvě upražené do 3 dnů dodáme čerstvě upražené do 3 dnů Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Vyvážené, ale silné espresso bez kyselosti – a navrch s bohatou cremou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rock Spot je vytvořen pro ty, kteří touží po silné a vyvážené espresso směsi. Příměs robusty zvýrazňuje chuť a dodává cremu.

Chuť hořká čokoláda, mandle, kakao
Druh Arabica + Robusta
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Bez acidity

Složení

  • 80% arabica
  • 20% robusta
  • Znáte rozdíl mezi arabicou a robustou?

Jak připravit kávu Rock Spot Espresso?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme zrnkovou (nemletou). Pokud byste si přáli kávu namlít, napište do poznámky na jakou hrubost:

  • Káva je vhodná na espresso — doporučujeme připravit v pákovém nebo automatickém kávovaru.
  • Dopřát si ji můžete i na filtr — očekávejte plnější a výraznější chuť.

metody-pripravy-espresso

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

 

Výrobce: Coffeespotcz s.r.o., Babice 647, 687 03

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: