Mrkněte na naši novou sekci potravin od lokálních dodavatelů! Nově nabízíme kávu přímo z pražírny, kterou vám dodáme čerstvě upraženou po vaší objednávce.

Krásné Vánoce i celý příští rok

Milí zákazníci,

tento rok byl pro nás v mnoha ohledech přelomový. E-shopu stibio, který jsem založila před čtyřmi lety, se tento rok, i přesto, že se nám narodilo třetí dítko a moc jsem nezvládala péči o vás, velmi dařilo. Neměla jsem sice prostor přidávat nové produkty (naopak jsem řadu z nich vyřadila), ani o vás pečovat formou newsletterů a novinek. Váš zájem o naše výrobky stále rostl a bylo jasné, že tento projekt již nemůže zůstat jen v mých rukou.

Na podzim došlo díky shodám náhod k navázání spolupráce s kamarádkou Vlaďkou, založily jsme novou firmu a přestěhovaly jsme e-shop do nového krásného skladu ve Zlíně. Vlaďka se nyní stará o vaše objednávky i náš sklad (díky tomu přibyla možnost osobního vyzvednutí zboží u nás Na Slanici 444) a já se mohu věnovat novým produktům a péči o vás. Díky navýšením našich skladových kapacit můžeme nyní zásobovat větší velkoobchodní zákazníky.

Příští rok vás čekají zajímavé novinky, jedna z nich hned po Novém roce - máte se vážně na co těšit, tak nás nezapomeňte sledovat :).

Přes svátky se budeme věnovat našim rodinám a nabírat síly na příští rok, takže objednávky mezi 23. 12. 2020 a 3. 1. 2021 budou expedovány po 4. 1. 2021.

Přejeme vám krásné a poklidné svátky strávené ve zdraví s vašimi nejbližšími, moc děkujeme za vaši důvěru a budeme se na vás opět těšit po Novém roce.

 

Lenka a Vlaďka