Mrkněte na naši novou sekci potravin od lokálních dodavatelů! Nově nabízíme kávu přímo z pražírny, kterou vám dodáme čerstvě upraženou po vaší objednávce.

Značka Nordics opět v naší nabídce rozšířená o zubní pasty

Nyní zde v e-shopu opět najdete ekologickou zubní péči Nordics - v minulosti jste si oblíbili hlavně bambusové zubní kartáčky. Ale Nordics dnes už není jen o kartáčcích - vyvinula řadu bio zubních past, takže si vyberete kromě přírodních bělicích past na zuby také speciální pastu pro citlivé dásně nebo pasty na zuby pro děti. I přes to, že má většina výrobků Nordics certifikaci Cosmos - EcoCert a jsou vegan friendly, jsou také za skvělou cenu.

Z past vás většinou kromě pěnivosti a příchutě zajímají její bělicí účinky. Kdo rád a hodně pije kávu či černý čaj, hledá způsob, jak své zuby pak vybělit a nejlépe přírodní cestou. Mezi bio zubními pastami Nordics najdete hned dva adepty na bělejší zuby - Nordics Bio bělicí zubní pastu s aktivním uhlím a matchou a Nordics Bio bělicí zubní pastu s citronem a mátou. A abyste bělicí účinek ještě podpořili, používejte bambusový kartáček s aktivním uhlím.

 

 

V Nordics mysleli i na děti, tak si vyberete mezi třemi barvami bambusových kartáčků na zuby pro děti a dvěma příchutěmi přírodních zubních past.

Od firmy Nordics u nás najdete i bambusový kartáček na čištění jazyka, ekologické mezizubní kartáčky i dentální nit z kukuřičného škrobu... S výrobky Nordics nezatížíte planetu nerozložitelnými plastovými zubními pomůckami (a že se jich za rok nastřádá!), ale stejně dobře budete pečovat o svůj chrup a ještě v bio kvalitě ;).

Zářivému a zdravému úsměvu zdar,

 

Lenka